-petnaest do devet!!!!PETNAEST DO DEEEVEEEEET!!!!-urlala je Lara
-Petnaest do deveeeeet!!!Ivana,Ivana,Tamara,Tamara!!!!!!!PEEETNAAAEEEST DOOO DEEEVEEET!!!!!!!!!DIZITE SEEEEE!!!!
-ZACEPI!!!!!-u isto vreme smo se Ivana i ja izdrale na nju.
-dobro,samo da znate da je petnaest do devet.-rekla je potpuno smireno.
-STA!?
-oh NEEEEE!!!!kako da se spremim za petnaest minuta....ne,sta da obucem,nisam se raspakovala,kofer,gde je?
-KAKOVO SPREMANJE!DA LI SI LUDA?nemas vremena da se spremas....vise treba da brines sto nismo jele!!!!kada ne doruckujes covekova koncentracija na poslu to jest nama u skoli je znatno manja!!!!!nezelim danas da propusti nijednu recenicu!necu moci da se konccenrtisem!!!neeeeee zaspacu na casu Tamaaaaraaa!
-NECES!gde mi je cesalj,moram u wc!
-nneeeee ja cu prva!
-neeeee ja cuuuuu!IIIIIvaaaanaaa otvori mi vrata!
-nemoze!!!-cuo se slab Ivanin glas iz kupatila.
-Ej ne derite se!da li imate predstavu koliko ste glasne?-upitala nas je Sara.S obzirom da Ivana nista nije cula ja sam joj odgovorila.
-ne,mislim da,ma ne....da,ma odkud znam luda zeno!!!!!!
Tog jutra smo jedva stigle na cas.Ja sam izgledala kao najgora kokoska!Mislim da su mi se cak neke devojke smejale!!!!
-uhhhh!sutra ima da ustanem na vreme!da pokazem ovim vilama da sam lepsa bolja i pametnija od njih!
-pa nisi se bas dobro pokazala na casu istorije magije.nije valjda da neznas ko je bio prvi direktor Alfije.-zapitkivala me je Sara.
-ne...bas me briga za to!
-poslednji cas je cas transformacije!jedva cekam!mozda se pudem transformisala!!!!!!PO DRUGI PUT LARO!
-prestani!!!!!-ljutitio joj je uzvratila.
-Laro ne brini nisam se ni je nikada transformisala.
-nisam ni ja.
-pa da ali.....Sara mi namerno nabija to na nos!!!!,,Ja sam vila zvezda!!!!"bla bla bla.
Osecalo se da je zbog Sarine transformacije Lara mislila da je manje vredna.Ali ja sam razmisljala o sebi!Zamisljala sam sebe kako se transformisem....kako dobijam krila i borim se protiv cudovista!!!A onda me je zvono trznulo iz mog sveta mastanja.Bili smo na nasem trecem casu.Cas Magicnog kosmosa.Tu ucimo o drugim planetama i odrugim bicima koja tamo zive!Vecina planeta su razlicite.
-Zdravo devojke.Ja sam profesorka Delikades!Ja vam predajem casove iz Magicnog kosmosa.Prvo sto ce te uraditi jeste da mi se predstavite,da mi kazete sa koje ste planete i nesto o vasoj planeti.Pa pocnimo.Izvoli pocecemo od tebe.
-Adrina.Moja planeta se zove Kalipso,i ona nema jezgro.Nalazimo se samo na kori to jest zemlji.
-Sena.Deltoid.Volim istoriju.Moja planeta postoji preko 100 000 godina.
-Keti.Zera.Tu se nalazi najveca trkacka staza za motore!
-Klara.I ja dolazim sa Kalipso.Jedni kralj i kraljica su preko noci u isto vreme umrli od iste bolesti.
-Maja.Solarija.Planeta je okruzena sa sest sunca, najtoplija je planeta.
-Zoe.Kondor.pa ja mrzim sto dolazim sa te planete.
Devojcica je odmah spustila glavu dole sva potistena i tuzna.Suze su joj krenule.
-Moja planeta ima 98% zlih stanovnika.Kao sto su vestice,i carobnjaci.Ima cak i babaroga i sremalida.
-U redu je.Nemoj plakati.
-Ja sam Denijela.Dolazim sa jedne divne planete koja se zove Letisija.Znate moja planeta svake godine ima jedan dan na koji cela planeta spava.To je na neki nacin praznik.
-Ketrin.I dolazim sa planete Ketrin.Za one koji vole da idu u soping Ketrin je najbolja planeta za to.Takodje na Ketrin zive mnoge poznate licnosti!
-vaaaauuuu!-svi su se pitali ko je ispustio taj zvuk,a ja sam znala da sam to bila ja...
-Bojana.Planeta Rasimon.To je najbogatija planeta,i na njoj nema siromasnih!
-Stojadinka.Moja planeta se zove Frus,i nevidljiva je sem za njene stanovnike.
-Doro cemo se slagati.-rekla je profesorka-ja sam takodje sa Frusa.
-Ja sam Ema.Arton.Cela planeta je namagnetisana i nigde necete videti istu boju.Svaki cvet ili zivotinja ima svoju boju.
-Helena.Kostal.Planeta je negde zabcena u svemiru neznamo ni mi sami gde.Da nimo napravili portal nebi smo nikako mogli da dodjemo do drugih planeta.
-Jelena.Dolazim sa planete Ketrin.Isto cu reci sto i Ketrin.Na jednoj polovini planete se nalaze svakojake prodavnice nakita,odece,sminke,parfema...
-Leona.Ja sam sa Pangalosa.Zamimljivo je to da na mojoj planeti vestice se lepo ponasaju prema vilama.
-Teandra.Vedolanijmakostarepalijomandar.Hehehehehe....moja planeta ima najduze ime.
-Lara.Ja sam sa Lorene.Na Loreni se nezna da li postoji ili ne postoji cvet pod imenom Kl...
-Dobro,sledeca devojcica.-nastavnica se odjednom uspanicla i to je bilo primetno.
-Ja sam Sara i moja sestra bliznakinja je Lara ja sa takodje sa planete Lore...
-Dobro drago mi je devojcice,sledeca.-ponovni ispad profesorke mi je bio jako sumnjiv,a sigurna sam da je bio i Ivani posto se namrstena okrenula ka meni.
-Ja sam Tamara.Dolazim sa planete Pandora na kojoj ne postoje vestice.
-Ja sam Ivana.Dolazim sa planete Delta.Ona je najveca istrazivacka planeta u celom magicnom kosmosu.Najpametnija storenja se nalaze na njoj i ima najcistiji vazduh.
-Odlicno devojke!Do zvona ima jos dve minute tako da cu vas pustiti ranije.Sledeci cas ponesite knjige i sveske.
-Sta je toj zeni?
Pored mene su doletele Lara i Sara.Saptom su govorile.
-Zasto me je prekinula?
-Pa mozda zato sto je zabranjeno pricati o tom cvetu.-Ivana se prikljucila razgovoru.
Izlazeci iz ucionice i odlazeci na sledeci cas pomislila sam da se profesorka uspancila zbog toga sto one znaju za taj cvet.Voravatno stanovnici Lorene nesmeju da znaju za njega,ili je cvet suvise opasan pa bi sve mlade vile pokusle da ga nadju,ili mozda punu bastu tih cvetova cuvaju neki trolovi na Loreni.Pandale su mi na pemet totalno idiotske ideje,ali sam pokusavala nesto da otkrijem.Sledeca dva cas su bili casovi Preobrazavanja.Nastavnik nam se predstavio i dao nam par zadataka.Ivani i meni su svi bili uspesni sto me je bas zacudilo.Za Ivanu ne posto sam vec prvog dana saznala da je prava pametnica,ali za mene...Nastavnik nas je posebno pohvalio i otisla sam sa casa veoma srecna.Ne zbog pohvale vec zbog sledeceg casa.TRANSFORMACIJA