Maky^^ znaš da si vila
Broj poruka : 76 Points : 104 Reputacija : 3 Datum upisa : 25.05.2011
| Naslov: ♥Maky dnevnik♥ Pet Sep 09, 2011 9:18 pm | |
| Ovde je moj dnevnik gde cu zapisivati moje tajne otkrica itd.Do sledeceg posta cao xD | |
|
Maky^^ znaš da si vila
Broj poruka : 76 Points : 104 Reputacija : 3 Datum upisa : 25.05.2011
| Naslov: Re: ♥Maky dnevnik♥ Pet Sep 09, 2011 9:29 pm | |
| O MY GADNESS napisano:09.09.2011.godine Bilo je to tmurno jutro u Beogradu...magla se spustala,a moja drugarica je sedela napolju sama i zapustena....obukla sam jaknu i sisla ispred zgrade...upitala sam je sta je bilo ja ona je odgovorila: ''Marina izvini ali nisam nesto raspolozena danas'' i tako je otisla sama i jako snuzdena...stigla sam je.uhvatila za ruku i odjednom je sva ''POZELENELA'' i rekla ''Pusti me!'' i tako je otrcala da kuce sba u suzama.... Malo kasnije bila sam na kompu,po forumima naravno xD i odjednom mi je stigla poruka od moje te iste drugarice po imenu Tamara... U PORUCI ''Marina izvini sto sam se onako ponela bila sam sva snuzdena zato sto me je Nikola -njen decko- ostavio'' Pozelenela sam,u tom trenutku sam htela da ga zadavim ali nisam mogla!Otisla sam do nje i upitala ste se sve desilo... Ona je rekla ''Izasli smo u grad,u mojoj poruci je pisalo da je nesto vazno...on mi je rekao da ne moze vise da bude sa mnom!Lupila sam mu samar na sred grada i otisla kuci sva rasplakana'' Izgledala sam ovako bila sam mnogo zbunjena a i u isto vreme besna...rekla sam joj ''Ma pusti ga neka redi sta oce nacices drugog.lepseg i boljeg...ne brini...onda smo se zagrilile i tako se jos jedan problem resio.... Napisao/la:Marina Markovic | |
|